En av det bästa sakerna med att studera är att man bestämmer helt själv hur man väljer att lägga upp dagarna. Böckerna måste läsas och arbeten måste skrivas men det spelar ingen roll när på dygnet, så länge man gör det och känner av själv när man presterar som bäst. Vad jag ville komma med det var att jag även då kan välja att spendera mysiga morgnar med min fina misse utan någon stress. Så himla mysigt och så värdefull tid. Det kommer nog vara det jag saknar mest när jag om dryga 2 läsår, 4 terminer börjar jobba igen. Ta en kopp kaffe, kanske äta lite frukost, slå på nyhetsmorgon och bara mysa med bebisen (Prince).

Här har vi honom, super stolt i sitt nya halsband. Fina!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej igen!

Som rubriken lyder knackar hösten på dörren. Det känns faktiskt bra, trots att jag har jobbat hela sommaren, det har varit kul och sommaren har gått väldigt fort.

Under sommaren fick jag även reda på att jag kommit in på mitt första handsval (inriktning till sociologiprogrammet) vilket var pedagogik. Uppropet var igår och jag kommer nu att läsa pedagogik fram till efter nyår då jag återgår till sociologin igen. Spännande att plugga någonting helt annat, men lite läskigt också. Det känns som att man börjar om på ruta ett med alla rutiner, och saken hör till att lärarna i detta ämne jobbar på ett helt annat sätt mot vad jag är van vid inom sociologin. Så innan detta har satt sig så har nog första online-tentamen skickats in, ja det är tydligen så det heter! Förra året var det på samma sätt, och jag fick göra om min tenta. Hoppas att det hinner sätta sig lite snabbare så att jag slipper göra om.

Nu har jag inte någon träff i skolan fören på fredag, vi har inga föreläsningar utan den tiden vi är i skolan har vi antingen workshops eller seminarium. Så på fredag är det en workshop, aldrig haft det förr, men det ska nog gå bra. Så fram tills dess ska jag plöja mig igenom så många sidor jag kan i alla böcker jag köpt hem för denna kursen.


Men nu är det dags för lunch, vegetarisk köttfärsås med glutenfripasta tror jag det blir. Såg någon bild på köttfärsås, (jag kör vegetariskt) på någon reklam eller vart det nu var jag såg det. (Omedvetet påverkad av reklam - Jajemen!) Klassiker.... Hoppas ni blir lika sugna som jag nu 😜

Hej så länge. *Bild lånad från google.se. 

Likes

Comments