Morgonen började idag med en promenad och sedan lite morgongympa hemma på yogamattan. Så skönt när man väl har gjort det. Denna veckan har jag börjat med att ställa klockan på 7.00. Jag har under en period, när möjlighet funnits, legat kvar i sängen till framåt 9.00-10.00 om mornarna vilket är på tok för länge. Jag känner att man aldrig riktigt kommer igång när man ligger i sängen så länge, blir seg hela dagen. Så från och med i måndags så ska jag försöka ställa klockan på 7.00 och ta mig upp, förmiddagen blir mycket längre och efter en promenad med frisk luft känner man sig mycket piggare och redo för att sätta igång att plugga eller annat. Självklart ska jag tillåta mig själv att ta sovmorgon men inte fören kroppen har vant sig vid de nya tiderna.


Sitter för tillfället och har sån boom-huvudvärk, inte bra. Men får skylla mig själv för att jag druckit dåligt idag (ska strax fylla på min vattenflaska). Bäst att det hinner försvinna för ikväll ska jag in och dricka vin med en kär vän. Vi har inte träffats på flera veckor, så det ska bli riktigt kul! 

På tal om att dricka mycket vatten osv, har kollat in denna vattenflaskan så länge, en riktig lyxpryl, men så fin och dyr... 

När brukar ni stiga upp om mornarna? Är ni morgonpigga eller hur är det för er?


​Bild lånad från google.se.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​​Fullt ös även denna helgen, så tog ledigt från både skolan och bloggen. Insåg rätt snabbt att det inte skulle hinnas med. Helgen bestod av äventyr på fredagen i Växjö stad, lördagen var det 25-års firande hela dagen och söndagen likaså. Så himla kul! Grattis igen! 😃

Ny vecka - nya utmaningar.

Första seminariet imorgon i skolan, lite nervöst men mest förvirrande. Hoppas det går bra iallafall!

Har även sprungit en runda ikväll efter en paus på några veckor. Kändes riktigt bra och det var riktigt skönt väder att springa i. Nu kör vi igång med det igen.

Men veckans MUST do är att hitta någonting att ha på mig till bröllopet som nalkas i helgen, vad är det med mig ?? Jag brukar alltid ha läget under kontroll men nu har jag varken skor eller klänning färdigt. Lite halv panik... Det får bli en runda antingen imorgon eller också på onsdag!

Sofias änglar slutade precis och nu inväntar jag Paradise Hotel, taggad!!


Bild lånad från Google.se

Likes

Comments

En vecka har gått av studier redan. Jösses, vad tiden går. Vet knappt vad jag har gjort denna veckan, det går så fort !

Träffade min arbetsgrupp idag och det gick kanon! Det känns äntligen som att man har lite mer koll på läget. Så skönt!

Efter skolan skulle jag åka och handla lite mat. Klockan var förvisso tolv, halv ett men när jag stod mitt i mataffären och plockade varor fick jag så himla ont i magen. Jag stod och tittade mig omkring och tänkte, "undra hur många som ser att jag står här och gör grimaser pga smärta". Givetvis är alla så upptagna av sin egen handling att det förmodligen inte var en kotte som såg nått men man kan ju inte låta bli att tro det när allt inte flyter på som vanligt. Magontet kunde vara pga hunger, vet dock fortfarande inte om det var därför, men fick idén att jag skulle ta närmsta vara, som då var en drickyoggi (stod vid mejeridelen av butiken) och dricka upp den. Asså jag var så nära på att göra det, haha... Jag vet att pappa när man var liten kunde öppna en chokladbit och lägga ett tomt papper på rullbandet i kassan sen men i och med att jag redan hade känslan av att alla glodde (vilket dem inte gjorde) så kunde jag inte ta den där drickyoggin och svepa den rakt upp och ner. Så jag ställde min kundkorg och promenerade ut, ut till toan och efter det till restaurangavdelningen på Ica och köpte mig en drickyoggi (ica maxi har ju sådana restauranger och nu även med självscanning + betalning) satte mig på en bänk och kände mig jättedum. Tack och lov kunde jag efter en stund fortsätta min handling och åka hem.


Har ni någon gång tagit en vara i mataffären för att äta upp den innan ni kommit fram till kassan för att sedan betala en tom förpackning?

Trevlig helg på er ! 

Köpte denna laktosfria yoggi, så himla god!

Bild lånad från Google.se. 

Likes

Comments

Inför varje terminstart såhär och särskilt höstterminen så är det så himla mycket praktiskt som ska falla på plats, så inte nog med att man dyker ner i böckerna direkt så finns det massa saker som ska ordnas med, speciellt när man har lässvårigheter som jag har. De ska scannas in papper, registreras och gå på möten. Låter kanske inte så värst mycket men det tar sin lilla tid. Idag är det som rubriken lyder torsdag. Dagen kommer att bestå av läsning, (inte jätte kul för er läsare) men sen i eftermiddag ska jag bege mig ner mot Skåne för lite ärenden. Superkul! I morgon är det fredag och dags för mitt absolut första workshop, och jag måste sätta igång att förbereda det nu. Så det är vad min förmiddag kommer att bestå av.


Hej så länge! Kaffe Jatack!

Likes

Comments