Gårdagens bio och dagens planer

Godmorgon!

Herregud har verkligen inte mornat till mig ännu..

Gårdagens bio med Morran och Tobias var okej! Till en början tycker jag att man förstod humorn och man skrattade ju en del. Dock blev slutet sämre, tycker nog att Morran och Tobias ska vara sådana små sketcher, för som jag var rädd för, så höll inte filmen rakt igenom. Enligt mig. Men super mysigt att vara på bio och de är ju trots allt härliga karaktärer båda två, så bara att se dem under en hel film fick en allt le. Kan inte ni som också sett den, kommentera här nedanför och berätta vad ni tycker?

Dagens förmiddag kommer att bestå av att skriva på mitt PM som ska in inom pedagogiken om några veckor. Får se hur det går. Ett väldigt intressant ämne för övrigt som jag tycker alla borde läsa, kul att få sig en insyn på hur människan fungerar, lär ut och lär sig bäst.

Vid lunchtid ungefär ska jag köra och möta upp en vän för att bege oss mot IKEA. Där ska vi kolla runt och bara mysa, jag ska bland annat titta efter nya sängben och en köksö till köket. I förra veckan rev vi både en vägg och den gamla befintliga lilla ön i köket som varit där sen 60-talet. Det ska bli så kul att fixa, man känner sig lite som byggare bob när man flyttat till hus och vill förändra nått! Tänkte klippa ihop ett collage på bilder, så ni kan få se hur det ser ut, men just ni finns det bara förebilder. Vill ni se det ändå?

Nej vet ni va, nu blir det att koka lite kaffe, ta sig i kragen och minsann få nått gjort i mitt PM. Let´s make some miracle!

Kram.S

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ikväll ska jag tillsammans med min sambo och två vänner gå och se den nya filmen "Morran och Tobias - En skänk från ovan". Det blev en sån himla grej då de visades på tv, tonläget och rösten, ja ni vet! Super roligt, nu är det dock en film som ska visas, hoppas den kan hålla lika god kvalité genom hela filmen som den gjorde under serien på tv. Sköna karaktärer och bra skådespelare, så det borde inte bli så svårt! Någon av er andra som har sett den eller ska se den? Lämna gärna en kommentar!


Dagen har för övrigt bestått av studier men mest vila, lite höst trött tror jag minsann. Varit lite seg idag! Till frukost blev det iallafall denna smoothie bowl, namnam!

Kram.SLikes

Comments

Sån underbart mysig dag, eftermiddagen bjöd på god fika! Dessa dagar är de bästa, när man strukturerar upp sin vardag och sina planer men samtidigt bara tar det lugnt och ger sig själv tid att bara vara, det är super viktigt! Tänk efter när du själv gav dig den tiden, var det länge sen? Planera då in några timmar av det i din kalender, inom en snar framtid och ge dig själv den stunden. Det är minst lika viktigt som allting annat som jobb, läxor eller träning!

Grymt!

Kram.S

Likes

Comments

Jag tillsammans med en mycket nära vän träffades tidigare i morse för ett frukostmöte. Vi sitter fortfarande och planerar för framtiden. Så jäkla roligt. Vi har höga ambitioner om hur saker ska gå till och förhoppningsvis lyckas vi med. Planering är A och O, nu kör vi!

Likes

Comments