Hoppas ni alla hade en fin advent i söndags!
Veckan satte igång i full fart, sista rycket in för vår inlämning nästa vecka. Allt har gått bra! Dock ligger jag till sängs nu igen, kroppen måste skämta med mig.. så därav dålig uppdatering. Vi hörs snart igen!

Kram.S

Likes

Comments

Igår jobbade jag mellan 7-16 och väl hemma hade de påbörjats med golv, kommer nog bli bra detta! Idag har vi fortsatt och nu är det inte mycket kvar av golvet i vardagsrummet, endast hall kvar att lägga sen, bilden ovan visar hur golvet kommer se ut när det är färdigt.

Imorgon börjar en ny vecka som kommer bestå av massor av plugg, veckan innan inlämning så det är bara att sätta fart.
För övrigt har ni shoppat något på black weekend? Jag har handlat lite grann, kan visa er någon dag i veckan!

Kram.S

Likes

Comments

Ikväll är det ingen vanlig kväll utan ikväll firar vi fina Isabelle!! En underbar och otroligt snäll vän som tillsammans med mig kan go crazy när vi pratar mode.

Så glad att du är en del av mitt liv!

Nu blir det fika! Namnam!

STORT GRATTIS!

Kram.S

Likes

Comments

Samma lycka varje gång. Idag fick jag tillsammans med min kompanjon tillbaka våra PM från förra kursen som resulterade i högsta betyg. Hur skönt att avsluta sin skolvecka på detta sätt, det är rätt oslagbart faktiskt! Vi tappade dock fokus rätt snabbt på att leta vetenskapliga artiklar och satte oss istället på biblioteket på Linné och firade med varsin chai latte, mumma!! Ja dagar som dessa, då får man vara stolt.

Hoppas ni alla haft en bra vecka och fortsätter ha en underbar helg! Själv ska jag jobba på självaste black weekend, skippar handlandet men säljer desto mer 👊🏼

Kram.S

Likes

Comments

Det är väll inte någon som gått obemärkt förbi och missat att det är just "Black Friday" idag. Jag har iallafall inte gjort det. Mailen började trilla in redan igår och i ren frustration över att mobilen pipt hela dagen så var jag tvungen att räkna och just nu är jag uppe i 55 mail, varav några jag redan raderat. Haha asså, förstår ni F e m t i o F e m mail, hur är det ens möjligt? Jag blir sjukt stressad om jag ska vara ärlig, men också otroligt påverkad. Med alla dessa mailen i inkorgen vill jag inte bli påverkad men det är just det jag blivit.

Så nu funderar jag på nytt köksbord, ny "egengjord" almenacka, nya träningsfight från AIMN, lite nytt smink från olika hemsidor och varför inte ta 3 betala för 2 på www.lyko.se. Wow, undrar vart detta slutar. Nu vill man ju inte heller vara dum och gå i protest som min första tanke var tidigare idag. För visst finns det grymma erbjudanden där ute.

Media och sociala nätverk - Ni har lyckats igen!

Kram.S

Bild lånad från Google.se.

Likes

Comments