Hela dagen igår var så sjukt effektiv, får inte glömma bort att klappa mig själv på axeln! Bra Sofia! Kvällen bestod av strykning av gardiner, jäklar vad det tar tid men bra blev de! Nu inväntar vi bara lite hjälp att sy upp dem för de är alldeles för långa, där av får ni bara en mörk bild som avslöjar lite grann hur bra det blev!

Idag ska jag först till tandläkaren, sen vidare till skolan och i eftermiddag ska jag träffa bebis *myyys*

Love.S

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Dagens mål är att få hem gardiner. Jag medger att jag varit dålig på att dokumentera renoveringen de sista, nu har vi faktiskt varit "färdiga" ett tag, anledningen att jag inte har visat det färdiga resultatet är att jag känner att något saknas, och gardiner är nog det som sätter pricken över i:ET, så det ska vi fixa idag och kanske kan det då bli lite bilder i veckan!

Mot Ikea och självklart ska vi äta i restaurangen! Vad brukar ni äta? 😃 så länge blir det en bild på en frukost som jag gjorde för några dagar sen.

Love.S

Likes

Comments

En kväll i veckan var vi inne i stan och åt på Pinchos, oj vad gott det är! Jag gillar verkligen den där restaurangen alltså. God mat och trevligt sällskap!

Imorgon väntar sambons hockeymatch, ska bli riktigt kul att titta på! Heja heja!!

Love.S

Likes

Comments

Godmorgon mina vänner!

Fredag och en hel vecka har passerat. Idag står seminarium på schemat i skolan, därefter fortsatt arbete för att sen avsluta eftermiddagen med en kär vän i stan. Bra fredag helt enkelt. Kvällen kommer sedan att bestå av mathandel och middag.

I helgen ska vi prova på att laga något vi aldrig lagat innan, ser så i fram emot detta. Maträtten är en Poké Bowl med lax och Kimchi. Asså det bara vattnas i munnen, ska vara en blandning mellan tacos och sushi i ett. Jag funderade för en sekund om jag skulle lånat en bild på exempelvis google.se för att visa er hur maträtten ser ut, men jag lugnar mig och visar real bild när den är gjord istället! Och kan ni inte hålla er, så tjuvkika själva.

Igår kväll beställde jag snacks från Welloteket.se, Ida Wargs egna hemsida. Jag har sett många youtubers testa, ni vet, sådana Hummus chips. Super taggad på att få hem dessa och testa! Är det något jag är svag för här i livet så är det ju chips. Bakelser och annat, det är inte alls lika lockande.

Kram.S

Likes

Comments

Förra veckan tog jag tåget till papi i Norrköping. Vi möttes upp och tog en lunch, bara jag och pappa. Så himla mysigt med lite far och dotter tid. Det händer lite då och då och det är verkligen värdefull tid. Vi begav oss till en för oss båda ny restaurang Härlig Pasta, det var riktigt gott. Så är det någon av er som bor i krokarna så rekommenderar jag det verkligen! Var inte särskilt dyrt heller! Därefter jobbade vi vidare på varsitt håll och möttes senare upp för ännu mer kvalitetstid. Me likey!

Hoppas ni alla har en fin torsdag!


Kram.S

Likes

Comments