Någon mer än jag som har riktigt krokiga fingrar? Alla mina fingrar är inte det men pekfingret är totally wrong, haha. Men det gör verkligen ingenting, men det syns en del på denna bilden. Var och fixade i ordning dem nyligen och jag tycker det är så himla kul! 

Ikväll blir det hockey, men först ska jag dricka kaffe och plugga vidare.

Kram.S

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

LÖRDAGENS DRINKAR - När vi firade min fina kusin!

Var inne på akademibokhandel och fyndade lite nytt, denna fick bland annat följa med. Bra och få ingredienser i precis så ska en receptbok vara uppbyggd.

Söndag eftermiddag blev det till att göra några av mina favorit knäckebröd, MUMS! Ligger och svalnar just nu och det luktar så gott.

Likes

Comments

Idag börjar jag dagen med en stor kopp kaffe! Igår hela em/kväll hade jag inventering på jobbet, var hemma 00:30-01:00. Jag brukar gå och lägga mig 22:00-22:30, så det var helt klart över min tid! Haha. Men det gick bra, men idag är jag trött, såklart!

Skolan inväntar igen vid 10, har några sidor att ta mig igenom innan de är dags! Sen inväntar jobb i eftermiddag igen.

Tyvärr blir de lite tråkig uppdatering, men snart är de helg!

Stor Kram.S

Likes

Comments

En rolig dag med mycket att göra! Slingade håret imorse - super nöjd!! Tack! ❤ ny kurs i skolan - ekonomisk sociologi, därefter en paus för ytterligare två föreläsningar på kvällen. Satt kvar i skolan och pluggade så länge, mötte sen upp min kära för att kolla på grundarna till Smiling och deras föreläsning! Åkte direkt efter och handlade på mig en produkt, otroligt motiverande och inspirerande! Kort där efter föreläste Elaine Eksvärd och hennes otroliga kunskap kring retorik! Jag måste nog ta och gå en retorik kurs, wow asså! Så sjukt roliga föreläsningar, så glad att jag tog mig tid att göra detta!

Precis hemma och detta får bli min middag ikväll, maten har varit sådär bra idag, men så är det ibland. Mackor hela dagen, bra där!

Har ni några föreläsningar ni vill rekommendera, har ni varit på några av de jag angett? Om inte gör det, om ni har möjlighet!

Kram.S

Likes

Comments

Sådana här frukostar kan ju vara bland det bästa jag vet - mitt i tentaveckan fick det lov och bli en sådan här frukost. Och oj vad allt blir liiiite enklare då! Haha..

Idag känns det äntligen som att jag kommit i kapp lite, steg upp 6.30 imorse för att starta igång dagen och det gick förvånansvärt bra, annars brukar man bli så trött några timmar efter frukosten. Jobbar två dagar denna veckan, med inventering inräknat på onsdag, så gäller att planera sin tid väl. Jobbade som igår också men i helgen är jag ledig, skönt!

Hur har er måndag varit? Haft en bra helg?

Kram.S

Likes

Comments