Klipp klipp #1dm #skönt #friskthår

Ja ungefär så. Impulsivt gick jag in på en salong via nätet för att se om de hade någon tid och jaaa! Så äntligen fick jag till en klippning! 1 decimeter åkte av och jag fick ett riktigt lyckorus när jag gick därifrån av att ha så fräscht och friskt hår igen. Det var närmare ett halvår sen jag klippte mig sist så det var dags. Håret är en stor del av utseendet tycker jag, det gör så himla mycket. Någon färg gjorde jag däremot inte, det får vänta till efter sommaren. Tänker att sommaren kanske kan ljusa upp min utväxt lite ;)

Hur ofta klipper ni er? Gillar ni förändringar eller kör ni liknande varje gång?

Imorgon blir det Linköping igen, tidig morgon, tåget går redan vid 6.30.

Godnatt

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ikväll har jag träffat min lilla lillebror. Haha, han är inte så liten längre, ganska mycket längre än mig faktiskt. Men han kommer alltid vara en väldigt stor del av mitt liv. Vi åt middag, gick en härlig promenad i Linköping stad, som jag för övrigt fått upp ögonen för. En fin och mysig stad helt enkelt. Åt glass på ett känt glasshak. Bara en allmänt bra eftermiddag/kväll. Nu är han på väg hem igen och jag sitter med kvällsläsning: Sveriges rikes lag. Livet som student. Men jag gillar det!


Hoppas ni alla haft en fin tisdag, det har jag.

Godnatt! <3

Likes

Comments

​Nu är det en tredje paus i föreläsningar idag. Sammanlagt 5 timmar föreläsning börjar göra huvudet segt! Men klockan fyra är vi färdiga för idag. Sjukt spännande, jag bara älskar ämnet. Så himla bra föreläsare med, det märks att han vet vad han pratar om. 


Nu kör vi vidare. Cashewnötter med sea salt, har ni smakat den? NAMNAM!

Likes

Comments

Jajamen och jag vet vad jag ska läsa. så himla kul och skönt! Ekonomisk familjerätt, blir det som tänkt. Någon av er där ute som berört detta ämne tidigare? Det känns väldigt intressant. Föreläsning redan imorgon igen och en heldag står på agendan.

Det blev en sen lunch i Norrköping idag. Jag åkte upp till pappa och träffade han lite. Kolla så mumsigt! Nu är jag rätt trött, blir en lugn kväll med jordgrabbar och naturell yoghurt.

Likes

Comments

Har börjat kolla på Playmakers på tv4play. Någon annan som sett detta? En liten serie på ca 20 minuter per avsnitt som visar hur hockeyproffsens flickvänner och fruar hanterar livet utomlands tillsammans med dem. Lite små mysigt program, kul att se att det finns så olika liv. 

Ha en fin måndag allesammans! 


Bild lånad av tv4.se.


Likes

Comments

Nu är det söndag och en ny vecka är på ingång. Spännande. Helgen har varit full med planerade saker. Så såhär en söndagseftermiddag är jag rätt trött och seg. Men sen är det nått i luften, den är alldeles tung och kvav.


Veckan är så planerad den kan bli efter dem förutsättningar som finns, så vi får se hur den urartar. Jag inväntar om jag ska läsa en kurs jag är reserv på eller om jag ska läsa den kursen som jag kommit in på. Allra helst skulle jag nog vilja läsa den jag är reserv på, såklart. Men vi får se. Det får morgondagen visa. Jag blir lika nöjd och glad i vilket fall, men jag är en sån person som inte gillar att inte veta. Haha. Är det fler som är som mig? Jag vill kunna planera och se framför mig hur saker och ting kommer att ta fart. Vilket jag absolut inte gör nu. Så det är väll bra övning kan man ju säga då. Kurserna äger iallafall rum på samma universitet så så mycket kommer det inte att skilja sig åt, endast litteratur och schema egentligen. Men vet jag inte schemat så kan jag inte heller planera... hmm. Ja ni hör ju.


Aja det löser sig. Nu ska jag ta kväll hos pappa. Mys.

Lika nöjd med situationen som på bilden ungefär ;)

Likes

Comments