I sommars såg jag så mycket fram mot hösten. Hösten har varit bra - men mer intensiv än vad jag nog var förberedd på. Nu när tredje kursen denna terminen dragit igång, idag, så ser jag äntligen lite hålrum i min vardag. Jag mår som bäst av träning och äntligen ska jag nu sätta igång igen.

Ikväll har jag varit på medley´s step pass, det var första gången. Wow jag gillar det. Riktigt kul var det. Jag gillar att följa koreografier och "hoppa runt". Pepp som jag blev efter dagens träning så bokade jag in mig på ett pass imorgon igen, innan lunch.

Bild lånad från Google.se/Medley.se

Likes

Comments

Godkväll mina vänner!

Det har varit en period med otroligt mycket att göra. Har varit upptagen av att klara av dagarna. Nu känner jag dock att det hade varit skönt att skriva lite. Det är så kul att bläddra tillbaka och se vad man haft för sig.

I morgon börjar min sista kurs innan praktiken, tänka sig, tiden rinner ur händerna på något sätt. Är jag redo? Introduktionen börjar klockan 10 imorgon sen är det dags att beta av den sista kursen under min utbildning, förutom kandidatuppsatsen såklart.

I helgen har pappa, farmor och farfar varit på besök. Jag fyllde år i veckan och de har vi firat med att gå ut och äta och bara hänga. Så himla mysigt. Familjen <3

Jag sitter hemma själv just nu, då har jag passat på att städa, bädda rent i sängen och tvätta. Vad kan vara skönare än att börja en ny vecka med ett hem som är i ordning, förmodligen inget. Snart kommer min käraste hem och då ska vi bara sjunka ner i soffan och äta lite kvällsfika. Ja och swish så var även denna helgen förbi.

Hoppas ni haft en bra/mysig helg! Vi hörs snart igen.

Likes

Comments