Morgonen började idag med en promenad och sedan lite morgongympa hemma på yogamattan. Så skönt när man väl har gjort det. Denna veckan har jag börjat med att ställa klockan på 7.00. Jag har under en period, när möjlighet funnits, legat kvar i sängen till framåt 9.00-10.00 om mornarna vilket är på tok för länge. Jag känner att man aldrig riktigt kommer igång när man ligger i sängen så länge, blir seg hela dagen. Så från och med i måndags så ska jag försöka ställa klockan på 7.00 och ta mig upp, förmiddagen blir mycket längre och efter en promenad med frisk luft känner man sig mycket piggare och redo för att sätta igång att plugga eller annat. Självklart ska jag tillåta mig själv att ta sovmorgon men inte fören kroppen har vant sig vid de nya tiderna.


Sitter för tillfället och har sån boom-huvudvärk, inte bra. Men får skylla mig själv för att jag druckit dåligt idag (ska strax fylla på min vattenflaska). Bäst att det hinner försvinna för ikväll ska jag in och dricka vin med en kär vän. Vi har inte träffats på flera veckor, så det ska bli riktigt kul! 

På tal om att dricka mycket vatten osv, har kollat in denna vattenflaskan så länge, en riktig lyxpryl, men så fin och dyr... 

När brukar ni stiga upp om mornarna? Är ni morgonpigga eller hur är det för er?


​Bild lånad från google.se.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments