Gårdagens bio och dagens planer

Godmorgon!

Herregud har verkligen inte mornat till mig ännu..

Gårdagens bio med Morran och Tobias var okej! Till en början tycker jag att man förstod humorn och man skrattade ju en del. Dock blev slutet sämre, tycker nog att Morran och Tobias ska vara sådana små sketcher, för som jag var rädd för, så höll inte filmen rakt igenom. Enligt mig. Men super mysigt att vara på bio och de är ju trots allt härliga karaktärer båda två, så bara att se dem under en hel film fick en allt le. Kan inte ni som också sett den, kommentera här nedanför och berätta vad ni tycker?

Dagens förmiddag kommer att bestå av att skriva på mitt PM som ska in inom pedagogiken om några veckor. Får se hur det går. Ett väldigt intressant ämne för övrigt som jag tycker alla borde läsa, kul att få sig en insyn på hur människan fungerar, lär ut och lär sig bäst.

Vid lunchtid ungefär ska jag köra och möta upp en vän för att bege oss mot IKEA. Där ska vi kolla runt och bara mysa, jag ska bland annat titta efter nya sängben och en köksö till köket. I förra veckan rev vi både en vägg och den gamla befintliga lilla ön i köket som varit där sen 60-talet. Det ska bli så kul att fixa, man känner sig lite som byggare bob när man flyttat till hus och vill förändra nått! Tänkte klippa ihop ett collage på bilder, så ni kan få se hur det ser ut, men just ni finns det bara förebilder. Vill ni se det ändå?

Nej vet ni va, nu blir det att koka lite kaffe, ta sig i kragen och minsann få nått gjort i mitt PM. Let´s make some miracle!

Kram.S

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments